Varför söker vi bråkstakar?

Därför att vi behöver människor som vill och kan leva efter Crepidos värdegrund: Våga säga nej. Sök alltid ett ja. Fastna aldrig i nja. Ibland blir det obekvämt. Men den som är rakryggad och ärlig vinner i längden. Det tilltalar oss mer.

Crepidos studentpool vänder sig till dig som är nyfiken och har intresse för innovation, management och teknik. Vi erbjuder dig en möjlighet att genom timarbete eller ex-jobb få en inblick i Crepidos verksamhet och en känsla för hur ett arbete inom ett konsultbolag kan bedrivas. Med kontor i Växjö, Göteborg, Skövde, Västervik, Skellefteå och Stockholm har du möjligheten att gästa Crepido på flera olika orter i Sverige.

Tidigare studenter som arbetat på Crepido har genom vår studentpool blivit erbjudna vidare arbete och uttryckt sig positivt om den möjlighet som studentpoolen för med sig.

”Det är roligt att jag fick möjligheten att vistas och utföra arbete inom Crepidos studentpool”, säger Jakob Stewén ”Det har för mig inneburit en kanal som har lett rakt ut i arbetslivet”.

Känner du dig intresserad av Crepido och vill bredda din arbetslivserfarenhet hos oss?
Skicka då gärna in en ansökan med ditt CV och ditt personliga brev till studentpoolen@crepido.com, så hör vi av oss till dig.