50-1 svartvit LottaAll nutid har en dåtid

Crepido etablerades 1997 som en avknoppning från Södra Skogsägarna. Crepido har sedan dess utvecklats positivt från ett kontor i Växjö till kontor i Skövde, Göteborg, Västervik och Stockholm. Nu bryter vi ny mark med etablering i Skellefteå.

Crepido har under alla år haft en positiv resultatutveckling. Naturligtvis tack vare att vi gör ett bra arbete hos våra kunder och att vi har ett synsätt och en långsiktighet i allt vad vi gör. Vår förmåga är att förenkla komplexa samband.

Affärer gör man människor emellan och den enda vägen till välmående företag är nöjda kunder och nöjda medarbetare – det skapar lönsamhet.

Framtid

Vi är inne i en spännande fas med nya erbjudanden, ny organisation, nya marknader och tillsammans med kraftiga tillväxtmål står vi inför en spännande framtid.

Vi har genomfört en rad förändringar som grund för fortsatt tillväxt som också resulterat i att vår lönsamhet har förbättrats.

Det är inte målet med resan som är målet, utan resan mot målet.

Välkommen på vår resa!

Affärsidé

Crepido är ett konsultföretag som förenar innovation och affärer med teknikutveckling. Vi hjälper våra kunder att möta nya utmaningar, att utveckla nya affärsmodeller genom att tillföra kompetens, insikter, engagemang, resultatförbättringar och en energinivå som skiljer oss från andra.

Vi tar ansvar för hela kedjan från analys, genomförande och till resultateffekter oavsett storleken på uppdraget.

Vår värdegrund

Våga säga nej. Sök alltid ett ja. Fastna aldrig i nja.

Våga säga nej. Vi har en hög integritet och säger vad vi tycker. Vi lovar våra kunder att vi kan förbättra resultatet på sista raden, då måste vi också föreslå lösningar som vi tror på.

Sök alltid ett ja. Vi är lösningsorienterade och det finns alltid minst en lösning för varje utmaning. Lika viktigt som att våga säga nej, är att våga föreslå en lösning och stå för den.

Fastna aldrig i ett nja. “Tid är pengar” – det rådet gav vetenskapsmannen, företagaren och politikern Benjamin Franklin (1706 – 1790) till en ung affärsman. Det är ett bra råd att följa, inget fel i att bolla tankar och ideér, men det är viktigt att det kommer ut något konkret ur varje diskussion.

Tuffa utmaningar i vitt skilda branscher hör till vår vardag på Crepido. Det gör att vi i dag har gedigna kunskaper inom bland annat Elektro, Energi Miljö & Återvinning, Entreprenad, Fastighet, Kommun & Landsting, Persontrafik, Skog & Entreprenad, Telekom och Tillverkande industri.

Urval av våra kunder

AddSecure
Atea
Aura Light
Balco
Bluegarden
Brodit
Cargotec
Castellum AB
Chalmersfastigheter
Försäkringsarkivet

Gunnebo Fastening
Incited
Kungsbacka Kommun
Mönsterås Kommun
Nelson Garden
Nibe
ProfilGruppen Extrusions AB
STS
SÖDRA Skogsägarna
Tankclean

Tele2
Tre Stiftelser
Wallenstam
Villeroy Boch
Wilo Nordic AB
Volvo Construction Equipment
Volvo IT
Volvo Penta
Västttrafik

IT driver dagens affär. Nya varor och tjänster säljs via nya varumärken med nya affärsmodeller på nya tekniska plattformar. Teknikutvecklingen går i en rasande fart och vi är inne i ett paradigmskifte. Crepido har den affärsmässiga och tekniska förståelsen för att driva din affär i rätt riktning.