Crepido välkomnar Anton Andersson. Anton har studerat programvaruteknik på Linnéuniversitetet i Växjö med inriktning programmering och programutveckling. Han kommer att ha sin bas på kontoret i Växjö.

“-Under min sista termin ville jag få en liten tjuvstart ut i arbetslivet, och bestämde mig för att hitta en praktikplats. Då kom jag i kontakt med Crepido och de sågAnton vid skrivbord gärna att jag praktiserade hos dem. Eftersom jag gjorde min praktik vid sidan av studier praktiserade jag på halvtid, men under en längre period, från september till december.

Mina arbetsuppgifter var att titta närmare på Microsofts molntjänst Azure. Jag undersökte risker, fördelar och nackdelar med att flytta system till molnet. Vilket jag skrev en rapport om och presenterade för alla på Crepido.

Jag trivdes jättebra hos Crepido, där alla var väldigt vänliga och hjälpsamma och jag kände mig välkommen från första dagen. Alla är väldigt seriösa och professionella samtidigt som man har kul på kontoret. Därför blev jag väldigt glad när jag blev erbjuden en fast anställning efter min praktik. Från och med den 1:a februari jobbar jag hos Crepido och ser verkligen fram emot nya utmaningar och att fördjupa mina kunskaper inom programmering och programutveckling. Det känns som om Crepido är ett perfekt företag att göra det hos!”