Är du vår nästa C++ stjärna?

Många konsulter tvingas nu till förändring och vi vill gärna träffa er. Vi söker nämligen fler kollegor inom C++-programmering.

Vem är du?
Vi ser gärna att du är en person som värderar det sociala i arbetet högt. På Crepido bygger vi ett bolag tillsammans och vi tycker verkligen om att umgås och ha roligt ihop. Glädje och gemenskap är några av våra värderingar som utgör kärnan på för oss. Vi vill också fortsätta att uppfattas som konsulter i världsklass där vi skapar ett långsiktigt värde för våra kunder. Det kräver ett genuint intresse av oss konsulter för kundens verksamhet och människorna bakom.

När det kommer till din tekniska kompetens då?
Istället för långa kravlistor vill vi istället ställa frågan: brinner du för utveckling och har ett stort intresse för C++? Är svaret ja på den frågan är vi intresserade av att träffa dig oavsett erfarenhet eller bakgrund. Vi har plats för både juniora, mid-seniora och seniora kollegor inom Java-utveckling. Sen är det alltid kul med kollegor som vill lyfta andra så känner du dig senior i rollen och kan tänka dig agera mentor för mindre erfarna kollegor är det kanon!

Vad ska du arbeta med?
Vi har flera uppdrag inom C++ där vi behöver förstärkning för vilka det finns några kompetenser som vi gärna ser att du varit bekant med, t.ex. Gmock/Gtest, Continuous integration, continuous delivery, Docker, Java, Python3, Git/Gerrit, Jenkins, CMakeLists

Samarbeta med Alexander
Alexander är en duktig och ambitiös medarbetare som vi är glada att vi har i vårt gäng. Alexander är vass inom bl.a. C++ programmering och du kommer få möjligheten att samarbeta med honom i din roll. Även om vi inte sitter på samma uppdrag eller kontor har vi ett stort samarbeta över hela Crepido där vi dagligen kan dra nytta av varandras kompetenser. Om du vill prata en stund med Alexander om hur det är att arbeta på Crepido är det bara att höra av dig!

Låter det här intressant? Då tycker vi definitivt att du ska ta chansen och söka till oss på Crepido. Vi står inför en spännande framtid och vore glada om du vill hänga med på resan.

Mejla hanna.friman@crepido.com alternativt ring Hanna på 0727-485131, så bokar vi in ett möte via Microsoft Teams.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!