career

Vad är din dröm?

Svaret på den frågan är startskottet för din karriär på Crepido. Vi ger dig möjligheten att testa och genomföra dina idéer för några av landets allra vassate företag. Våra kunder är krävande (med all rätt) och det utvecklar oss som företag och individer. Vi arbetar i gränslandet mellan teknik, affär och upplevelse på såväl strategisk och taktisk som operativ nivå. Det innebär att vi kan erbjuda dig flera roller och att det finns plats att växa in i nya roller.

Vi är nyfikna på just dig!

Vi är ständigt på jakt efter människor som vill utvecklas tillsammans med oss. Vi söker dig som har några års erfarenhet som brinner för utveckling och att lösa problem. Främst inom följande områden:

  • Systemutveckling
  • Integration
  • Mobilitet
  • Arkitektur
  • Förvaltningsledare
  • Business Analyst

Vår dörr står alltid öppen, ring eller mejla oss så tar vi dialogen vidare.

Läs mer här

Spontanansökan

Brinner du för något annat område? Tveka inte att skicka in en spontan ansökan redan i dag om du är nyfiken på Crepido. Skicka din ansökan till spontanansokan@crepido.com.

Är du student?

Crepidos studentpool vänder sig till dig som är nyfiken och har intresse för innovation, management eller teknik. Vi erbjuder dig en möjlighet som timmanställd eller ex-jobbare, att få en inblick i vår verksamhet och företagskultur. Skicka CV och personligt brev till studentpoolen@crepido.com, så hör vi av oss till dig.

Hör gärna av dig till oss

Sofia Ydkvist

Talent Manager

Jakob Stewén

HR Rekrytering