luftballonger2

Tillsammans kan vi nå hur långt som helst

Hos oss är alla konsulter. Hos oss hjälper vi varandra att växa. Hos oss är du viktig.

Vi som arbetar på Crepido äger Crepido. Ur det växer en sammansvetsad grupp som brinner för att göra skillnad ute hos våra kunder, och som tar ett gemensamt ansvar för att utveckla både företaget Crepido och varje individ. Vi mäter kontinuerligt vårt välmående som organisation och låter våra medarbetare ansvara för hur vi kan bibehålla och stärka välmåendet. Vår dörr står alltid öppen. Kom gärna förbi och diskutera med oss, vi är nyfikna på just dig.

job-2860035_1920

Java-utvecklare? Vi behöver dig!

Vi söker dig som motiveras av att arbeta som konsult och uppskattar den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder och uppdrag. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, för att utveckla och utvecklas tillsammans med dina kollegor, är ödmjuk…

job-2860035_1920

Är C# din passion?

Vi söker dig som älskar C# och som motiveras av att arbeta som konsult och uppskattar den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder och uppdrag. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, för att utveckla och utvecklas tillsammans med…

job-2860035_1920

Är du en fena på .NET?

Vi söker dig som motiveras av att arbeta som konsult och uppskattar den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder och uppdrag. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, för att utveckla och utvecklas tillsammans med dina kollegor, är ödmjuk och har lätt för att samarbeta.

Vi ska bli fler!

Vi söker dig som vill utvecklas vidare och utveckla oss vidare i ett företag där alla medarbetare är med och driver bolaget framåt. Istället för mellanchefer har vi många ledare där det viktigaste ledarskapet är när mer erfarna konsulter handleder och är mentorer för mindre erfarna konsulter – det naturliga ledarskapet som kommer när man brinner för något. Lika viktigt är det för oss att ta tillvara på yngre kollegors tankar och idéer för att ständigt utvecklas. Vi arbetar i olika team varav ett är kundteamet där olika kompetenser samlas för att skapa största möjliga värde för kunden.

Vår gemenskap knyter oss samman och vi träffas kontinuerligt både för att fylla på ny kunskap, byta erfarenhet eller bara för att ha roligt. På våra konferenser gör vi saker ihop såsom vandring, skidåkning och annat kul som stärker vår gemenskap. Våra konsulter erbjuds olika former för att kunna arbeta tillsammans, oavsett om du föredrar en anställning eller att vara associerad konsult. Livet har olika faser och självklart ska vi kunna erbjuda rätt form för just dig. Vi hoppas att du blir nyfiken på oss, för vi ska bli fler engagerade, nyfikna kollegor som utvecklas och har roligt tillsammans.

Brinner du för något av ovanstående områden? Då söker vi just dig. Du behöver ingen formell ansökan för att komma i kontakt med oss. Du är varmt välkommen att komma in på en fika, slå en signal eller maila dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig.

Hör gärna av dig till oss

Om du vill veta mer om Crepido eller har övriga frågor är du välkommen att kontakta Prithu Banerjee.

+46 (0)70- 296 18 21

prithu@crepido.com