luftballonger2

Tillsammans kan vi nå hur långt som helst

Hos oss är alla konsulter. Hos oss hjälper vi varandra att växa. Hos oss är du viktig.

Vi som arbetar på Crepido äger Crepido. Ur det växer en sammansvetsad grupp som brinner för att göra skillnad ute hos våra kunder, och som tar ett gemensamt ansvar för att utveckla både företaget Crepido och varje individ. Vi mäter kontinuerligt vårt välmående som organisation och låter våra medarbetare ansvara för hur vi kan bibehålla och stärka välmåendet. Vår dörr står alltid öppen. Kom gärna förbi och diskutera med oss, vi är nyfikna på just dig.

laptop-3087585_1920

Spännande uppdrag från första dagen

För lite att göra? Tomma löften från chefen om mer spännande uppdrag?
Vi har mängder av projekt. Och vi ser till att forma varje projekt så att det blir spännande. Allt handlar om att lyfta blicken och se vad det faktiskt är vi ska åstadkomma tillsammans med vår kund. Låter det spännande?

MicrosoftTeams-image (1)

Du jobbar vart du vill

Hos oss finns ingen press att åka till kontoret för att chefen tycker om det. Du är fri att forma din arbetsdag på det sätt som passar dig bäst. Varför inte ta en digital fika med oss? Du berättar om dig själv, och vill du så ger vi dig ytterligare 99 anledningar att börja på Crepido. Det blir en riktigt bra kaffepaus. Vi lovar.

Varför Crepdio _ nummerfemtiofem

Vi väcker ditt intresse för teknik

Det finns få saker som är så roliga som teknik. Tycker vi.
Under 2020 har vi kört fyra digitala afterwork. Pratat om kubernetes, molntjänster, tech och metoder. Visst, det är en utmaning att sitta på olika håll. Men det gemensamma intresset för teknik är desto starkare. Det gör oss till ett starkt team.

Vi ska bli fler!

Vi söker dig som vill utvecklas vidare och utveckla oss vidare i ett företag där alla medarbetare är med och driver bolaget framåt. Istället för mellanchefer har vi många ledare där det viktigaste ledarskapet är när mer erfarna konsulter handleder och är mentorer för mindre erfarna konsulter – det naturliga ledarskapet som kommer när man brinner för något. Lika viktigt är det för oss att ta tillvara på yngre kollegors tankar och idéer för att ständigt utvecklas. Vi arbetar i olika team varav ett är kundteamet där olika kompetenser samlas för att skapa största möjliga värde för kunden.

Vår gemenskap knyter oss samman och vi träffas kontinuerligt både för att fylla på ny kunskap, byta erfarenhet eller bara för att ha roligt. På våra konferenser gör vi saker ihop såsom vandring, skidåkning och annat kul som stärker vår gemenskap. Våra konsulter erbjuds olika former för att kunna arbeta tillsammans, oavsett om du föredrar en anställning eller att vara associerad konsult. Livet har olika faser och självklart ska vi kunna erbjuda rätt form för just dig. Vi hoppas att du blir nyfiken på oss, för vi ska bli fler engagerade, nyfikna kollegor som utvecklas och har roligt tillsammans.

Brinner du för något av ovanstående områden? Då söker vi just dig. Du behöver ingen formell ansökan för att komma i kontakt med oss. Du är varmt välkommen att komma in på en fika, slå en signal eller maila dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig.

Hör gärna av dig till oss

Kontakta Hanna Friman om du vill veta mer om Crepido eller har övriga frågor. Har du frågor om en specifik tjänst är du välkommen att kontakta Prithu Banerjee.

+46 (0)72-748 51 31

hanna.friman@crepido.com

+46 (0)70- 296 18 21

prithu@crepido.com

Tre snabba frågor

Vad gillar du med att vara konsult?

Det jag gillar med att vara en konsult är att ständigt få utveckla mig hos nya och intressanta kunder. Att få en inblick i flera företag, se deras utvecklingsprocesser och möta deras utmaningar gör att jag utvecklas på ett sätt som är speciellt för konsultrollen.

Joakim Leigard

Vad betyder Crepidoandan för dig?

På Crepido är vi högpresterande, men inte genom vassa armbågar och att tävla med varandra, utan genom att hjälpas åt och stötta varandra. Det är ett fokus på att vi ska lyckas tillsammans. Utöver det har vi dessutom väldigt roligt tillsammans. Det är Crepidoandan för mig.

Daniel Blixt

Varför kom du tillbaka till Crepido?

Jag saknade mina arbetskamrater, teamkänslan och att vara en del av en organisation där man har möjlighet att påverka. Crepido är ett personligt företag där arbetet till stor del formas av den enskilda individen tillsammans med kompetenta kollegor. Därför kom jag tillbaka till Crepido.

Hanna Friman