Karriär hos Crepido

Vad är din dröm?

Svaret på den frågan är startskottet för din karriär på Crepido. Vi ger dig möjligheten att testa och genomföra dina idéer för några av landets allra vassate företag. Våra kunder är krävande (med all rätt) och det utvecklar oss som företag och individer. Vi arbetar i gränslandet mellan teknik, affär och upplevelse på såväl strategisk och taktisk som operativ nivå. Det innebär att vi kan erbjuda dig flera roller och att det finns plats att växa in i nya roller.

Spontanansökan

Vi är ständigt på jakt efter talangfulla och trevliga människor till alla våra affärsområden. Tveka inte att skicka in en spontan ansökan redan i dag om du är nyfiken på Crepido. Skicka din ansökan till jobb@crepido.com.

Är du student?

Crepidos studentpool vänder sig till dig som är nyfiken och har intresse för innovation, management eller teknik. Vi erbjuder dig en möjlighet som timmanställd eller ex-jobbare, att få en inblick i vår verksamhet och företagskultur. Skicka CV och personligt brev till studentpoolen@crepido.com, så hör vi av oss till dig.

Hör gärna av dig till oss

Sofia Ydqvist

Talent Manager

Jakob Stewen

HR Rekrytering