Vi söker lösningsarkitekter!

Vem är du?
Vi ser gärna att du är en person som värderar det sociala i arbetet högt. På Crepido bygger vi ett bolag tillsammans och vi tycker verkligen om att umgås och ha roligt ihop. Glädje och gemenskap är några av våra värderingar som utgör kärnan på för oss. Vi vill också fortsätta att uppfattas som konsulter i världsklass där vi skapar ett långsiktigt värde för våra kunder. Det kräver ett genuint intresse av oss konsulter för kundens verksamhet och människorna bakom.

Vad ska du arbeta med?
I rollen som lösningsarkitekt är du ansvarig för leverans i ett eller flera projekt. Din primära roll är att optimera värdet av en lösning för organisationen genom leverans och minska ägarrisk i leveransen och samtidigt säkerställa att lösningen möter krav och regelverk som påverkar systemet. Du som lösningsarkitekt arbetar med domän och specialistarkitekter, teknisk personal och lösningens intressenter för att säkerställa att lösningen levereras utifrån den mest effektiva strategin.

Teknisk kompetens
Vi söker dig som är erfaren lösningsarkitekt och som känner dig bekväm inom nedan listade områden:

  • God dokumenterad kunskap i TOGAF
  • Mycket god erfarenhet av kravfångst/kravdialog och förmåga att omvandla användare och kunders krav till teknisk lösning.
  • Stor vana av kontakter med kunder och leverantörer.
  • Mycket god erfarenhet av dokumentation och dialog runt arkitektur/design/lösning.
  • Praktisk erfarenhet av arbete informationsstruktur, modellering och analys.
  • Stor vana vid att stötta projektmedlemmar i det dagliga arbetet.
  • God förmåga att kommunicera på svenska både i tal och skrift.
  • Högskole- eller universitetsutbildning med inriktning data- eller systemvetenskap eller har motsvarande kvalifikationer

Det vore perfekt om du även har erfarenhet från sjukvårdsområdet samt iServer.

Samarbeta med Tobias
Tobias är en mycket vass och erfaren lösningsarkitekt som vi är glada över att ha i vårt gäng. Cloud-baserade lösningar är något som Tobias har ett stort intresse för och som han även har jobbat med inom bland annat automotive och Medtech-bolag. Även om vi inte sitter på samma uppdrag eller kontor har vi ett stort samarbeta över hela Crepido där vi dagligen kan dra nytta av varandras kompetenser. Om du vill prata en stund med Tobias om hur det är att arbeta på Crepido är det bara att höra av dig!

Låter det här intressant? Då tycker vi definitivt att du ska ta chansen och söka till oss på Crepido. Vi står inför en spännande framtid och vore glada om du vill hänga med på resan.

Mejla hanna.friman@crepido.com alternativt ring Hanna på 0727-485131, så bokar vi in ett möte via Microsoft Teams.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!