header_nyheter

Nyheter

Java_annonsbild

Vi har köpt nya stolar och har plats för dig!

Istället för långa kravlistor vill vi istället ställa frågan: brinner du för utveckling och har ett stort intresse för Java? Har du mellan 3-5 års erfarenhet eller kanske till och med mer? Är svaret ja på de frågorna är vi intresserade av att träffa dig.

Fys

Fys-torsdagar på Crepido💪🏻

Under oktober månad har vi hjälp av en sjukgymnast som ger oss tips och övningar för en bättre hälsa. Idag var det skarpt läge när vi gjorde övningar tillsammans. Något som vi ”kontorsnissar” verkligen behöver. Heja oss!

Nina orginal

Vi får det att hända.

Strategier och beslut behöver genomförande för att skapa värde, och det är här Crepido kommer in i bilden. På plats i Växjö finns Nina Axelsson. Nina är en av våra managementkonsulter som just nu är redo för nytt uppdrag.

Gabriella orginal_test_3

Välkommen tillbaka Gaby!

Efter sin tjänstledighet för två års studier är hon nu klar med sin Master. Gabriella var redan en vass systemutvecklare inom Java och .Net och har nu breddat sin kompetens ytterligare med en master inom Interaction Design and Technologies på Chalmers

Sommaravslutning_2020

Trevlig sommar!

Nu börjar det närma sig semester för de flesta och vi hoppas att det gör det för dig med.
Det har varit en annorlunda och utmanade vår. Man kan säga att vår nya VD Prithu Banerjee fick en minst sagt annorlunda start. Tiden till trots känner vi ändå att dessa tider bygger nära relationer, ibland mer personliga.

Alexander rev

Är du vår nästa C++ stjärna?

Vi har flera uppdrag inom C++ där vi behöver förstärkning för vilka det finns några kompetenser som vi gärna ser att du varit bekant med, t.ex. Gmock/Gtest, Continuous integration, continuous delivery, Docker, Java, Python3, Git/Gerrit, Jenkins, CMakeLists

AW - 1.2 - kopia

Välkommen till AW as (un)usual

Hoppas att du har möjlighet att vara med nu på onsdag. No strings attached bara meningen att vi ska få en bra stund tillsammans. Thomas Andersson går ut som första talare på vår första online föreläsare. Thomas arbetar som föreläsare, coach, terapeut och är författare till den mycket hyllade boken ”Sårbar man – Vägen till inre styrka”.

we-are-hiring-2578901_1920

Recruting as (un)usual

Är du Java-utvecklare?
Brinner du för utveckling och har ett stort intresse för Java? Är svaret ja på den frågan är vi intresserade av att träffa dig via Microsoft Teams.

Prithu på balkongen orginal

Ny vd till Crepido

-Jag ser fram emot att tillsammans med våra medarbetare, styrelse och affärspartners utveckla bolaget och skapa fortsatt värde för våra kunder. Vi befinner oss i en oviss tid i och med effekterna av Coronaviruset, Covid -19 men det känns ändå väldigt spännande och inspirerande att ha fått förtroendet att leda Crepido, säger Prithu Banerjee

Teams

Business as (un)usual?

Ingen lämnas oberörd i tider som dessa. I skrivande stund fortlöper våra uppdrag enligt plan. Men de flesta av oss jobbar på distans. Vår bransch har ett försprång då distansarbete är väl etablerat hos både oss och hos våra kunder.

Loading blog posts...