header_nyheter

Nyheter

nummer_ett

Vi hämtar kraft i friska luften

Måste en konferens betyda långa, tråkiga dagar i ett mötesrum på ett hotell? Självklart inte. Den som inte vill gå på knäna gör bäst i att använda dem ibland. Vi ger oss ut i skog och mark för att hämta ny styrka och inspiration.

Inte alla ägg i samma korg

Inte alla ägg i samma korg

Vi har klarat oss bättre än många konsultföretag under covid-19. Varför? Ett viktigt skäl har varit vår ambition att alltid jobba med kunder inom flera sektorer för att sprida riskerna.

#3 hemsidan

Både gemenskap och kollektivavtal

Stora bolag saknar ofta gemenskap. Små bolag saknar ofta kollektivavtal. Men på Crepido får du både och. Vi är ett familjärt bolag men med de förmåner som är vanliga hos giganterna.

laptop-3087585_1920

Spännande uppdrag från första dagen

För lite att göra? Tomma löften från chefen om mer spännande uppdrag?
Vi har mängder av projekt. Och vi ser till att forma varje projekt så att det blir spännande. Allt handlar om att lyfta blicken och se vad det faktiskt är vi ska åstadkomma tillsammans med vår kund. Låter det spännande?

MicrosoftTeams-image (1)

Du jobbar vart du vill

Hos oss finns ingen press att åka till kontoret för att chefen tycker om det. Du är fri att forma din arbetsdag på det sätt som passar dig bäst. Varför inte ta en digital fika med oss? Du berättar om dig själv, och vill du så ger vi dig ytterligare 99 anledningar att börja på Crepido. Det blir en riktigt bra kaffepaus. Vi lovar.

Varför Crepdio _ nummerfemtiofem

Vi väcker ditt intresse för teknik

Det finns få saker som är så roliga som teknik. Tycker vi.
Under 2020 har vi kört fyra digitala afterwork. Pratat om kubernetes, molntjänster, tech och metoder. Visst, det är en utmaning att sitta på olika håll. Men det gemensamma intresset för teknik är desto starkare. Det gör oss till ett starkt team.

Varför Crepido nummeråttionio

Vi sätter din utveckling i centrum

Varför Crepido? #89
För många uppdrag för att hinna utvecklas?
Inte hos oss. Jo, vi har många uppdrag. Men utan utveckling lever vi farligt i framtiden. Därför ser vi till att det finns tid för dig att lära dig nytt och få ny inspiration.

Java_annonsbild

Vi har köpt nya stolar och har plats för dig!

Istället för långa kravlistor vill vi istället ställa frågan: brinner du för utveckling och har ett stort intresse för Java? Har du mellan 3-5 års erfarenhet eller kanske till och med mer? Är svaret ja på de frågorna är vi intresserade av att träffa dig.

Fys

Fys-torsdagar på Crepido💪🏻

Under oktober månad har vi hjälp av en sjukgymnast som ger oss tips och övningar för en bättre hälsa. Idag var det skarpt läge när vi gjorde övningar tillsammans. Något som vi “kontorsnissar” verkligen behöver. Heja oss!

Sommaravslutning_2020

Trevlig sommar!

Nu börjar det närma sig semester för de flesta och vi hoppas att det gör det för dig med.
Det har varit en annorlunda och utmanade vår. Man kan säga att vår nya VD Prithu Banerjee fick en minst sagt annorlunda start. Tiden till trots känner vi ändå att dessa tider bygger nära relationer, ibland mer personliga.

Loading blog posts...