Det senaste från oss

Crepido lyfts fram i tidskriften Ny Teknik

En artikel om oss har nu publicerats i tidskriften Ny Teknik samt på Businesstories hemsida. I artikeln kan du läsa om våra medarbetare Jakobs och Gabriellas upplevelser och tankar kring hur det är att arbeta på Crepido. Artikeln finner du på businesstories hemsida.

Kompetensutveckling med fokus på ReactJS

En kompetenskväll på Crepido innebär att hela bolaget samlas och lyssnar på en föreläsning och labbar tillsammans. Det är antingen en av våra kära kollegor som föreläser, eller så kommer en extern föreläsare, helt beroende på ämnet vi ska prata om.

Under vår senaste kompetenskväll pratade vi om javascriptramverket ReactJS, och hur vi kan dra nytta av det i vårt arbete. Kvällen avslutades med en labbuppgift med fokus på ReactJS.

Vill du vara med på vår nästa kompetenskväll? Hör av dig till Sofia eller Jakob så berättar vi mer.

Universitetsbesök

Crepido har under vintern besökt flera olika universitet och studentmässor i Göteborg (HArm, Charm, I-dagen och Gösta), Borås (STARK) och Lund (eee-dagarna). Vår monter har varit välbesökt, och responsen från studenterna har varit väldigt positiv. Över 22 intresserade studenter har skickat in ansökningar till allt ifrån ex-jobb, studentpoolsarbete och arbete efter avslutade studier. Superkul! Vad är din dröm i karriären? Se våra lediga tjänster.

Strategisk förstärkning

Vi är glada och stolta över att Torbjörn Svärd har börjat hos oss. Torbjörn kommer närmast från Södra Skogsägarna som CIO för koncernen. Torbjörn har varit drivande i Södra Skogsägarnas digitalisering. Hos oss kommer Torbjörn att ansvara för affärsutveckling samt ingå i ledningsgrupp och styrelse.

MONO-appen är lanserad

Det digitala arkivet och jämförelsetjänsten för försäkringar, Mono, är nu lanserad. Du som användare får en helt ny översikt över ditt försäkringsinnehav och får möjlighet att jämföra olika försäkringar för ett så prisvärt försäkringsskydd som möjligt. Crepido är teknikpartner till Mono/Försäkringsarkivet och ansvarar för teknisk arkitektur, systemutveckling samt förvaltning av samtliga tekniska delar; mobila appar, bakomliggande verksamhetssystem samt de API:er som kopplar samman de båda.

Ny regionchef i Väst

Den 1 oktober tillträdde Sofia Ydkvist som regionchef för region Väst. Utöver sin roll som regionchef så ansvarar Sofia för strategisk HR. Sofia kommer närmast från Jeppessen AB där hon har arbetat som chef under många år.