Recruting as (un)usual

I tider som dessa tvingas alla tänka om och hitta nya rutiner. Vi fortsätter att sköta vår egen rekrytering och våra intervjuer, om än mer digitalt via Microsoft Teams. Många konsulter tvingas nu till förändring och vi vill gärna träffa er. Vi söker nämligen fler kollegor och särskilt dig som är Java-utvecklare.

Vem är du?
Vi ser gärna att du är en person som värderar det sociala i arbetet högt. På Crepido bygger vi ett bolag tillsammans och vi älskar att umgås och ha roligt ihop. Glädje och gemenskap är några av våra värderingar som utgör kärnan på för oss. Vi vill också fortsätta att uppfattas som konsulter i världsklass där vi skapar ett långsiktigt värde för våra kunder. Det kräver ett genuint intresse av oss konsulter för kundens verksamhet och människorna bakom.

När det kommer till din tekniska kompetens då?
Istället för långa kravlistor vill vi istället ställa frågan: brinner du för utveckling och har ett stort intresse för Java? Är svaret ja på den frågan är vi intresserade av att träffa dig oavsett erfarenhet eller bakgrund. Vi har plats för både juniora, mid-seniora och seniora kollegor inom Java-utveckling. Sen är det alltid kul med kollegor som vill lyfta andra så känner du dig senior i rollen och kan tänka dig agera mentor för mindre erfarna kollegor är det klart meriterande.

Vad ska du arbeta med?
Svaret på den frågan hittar vi gärna tillsammans med dig. Vi breda inom vårt kundsegment som spänner över flera olika branscher så möjligheterna är stora. Vad vi kan säga är att vi gillar modern teknik och intressanta uppdrag. Vi ger oss inte i letandet tills du känner dig riktigt taggad – det är då vi presterar som bäst i våra uppdrag! Det vore perfekt om du har ett intresse för webb och nya tekniker samt effektiv och kvalitativ utveckling.

Sen finns det några övriga kompetenser som vi gärna ser att du varit bekant med, t.ex. JavaEE, Eclipse, JSF, EJB3, JBoss, SOA, VSTS, JBoss Seam. Git eller liknande versionshanteringssystem samt Agila metoder som Scrum och Kanban.

Låter det här intressant? Då tycker vi definitivt att du ska ta chansen och söka till oss på Crepido. Vi står inför en spännande framtid och vore glada om du vill hänga med på resan.

Mejla hanna.friman@crepido.com alternativt ring Hanna på 0727-485131, så bokar vi in ett möte via Microsoft Teams. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!