header1

Våra tjänster

Tack vare vårt genuina teknikintresse och vår nyfikenhet kan vi förbättra din affär. Med hjälp av tekniken utvecklas nya affärsmodeller, nya sätt att interagera med kunden och nya möjligheter till att automatisera.

Vi står för innovation och anser att ett innovativt företag kännetecknas av engagerade medarbetare som vågar lyckas. Vi tänker gränslöst kring nya möjligheter med teknik. Vi har en stark drivkraft att genomföra. Vi gör skillnad.

Technology & Solutions

Vi förenklar våra kunders vardag via digitalisering. Vi möter dina unika behov i nuet men ägnar också kraft åt att din lösning ska gå att utveckla och förvalta i framtiden. Våra uppdrag innefattar allt från mobilappar, webapplikationer och klientapplikationer till backendsystem och flexibla, framtidssäkra integrationslösningar. Vi driver projekt åt våra kunder och förstärker projekt som våra kunder driver. Det innebär att vi kan ta ett helhetsansvar, men också bidra med specialistkompetens eller resursförstärkning. Vi tar projekt från idé till genomförande och säkerställer långsiktig nytta med våra förvaltningstjänster.

Vill du veta mer? Kontakta Erik Svantesson på 073-398 18 61 eller maila erik.svantesson@crepido.com

Utveckling | Arkitektur | Integration | DevOps | Testledning | AI & ML | Cloud

Business & Operations

Vi får det att hända. Strategier och beslut behöver genomförande för att skapa värde, och det är här Crepido kommer in i bilden. I vissa projekt är vi med från förstudie och behovsanalys till upphandling, implementation och förvaltning. I andra projekt ansvarar vi för en eller flera faser. Ofta vill våra kunder nyttja vår långa erfarenhet av att driva IT-relaterade projekt i olika branscher för att med engagemang skapa den rörelseenergi som möjliggör förändring och faktisk effekthemtagning. Vi vill att ni ska lyckas, och veta om det. Därför jobbar vi med konkret och mätbar resultatuppföljning för att säkerställa långsiktigt värde. Vill du också få saker att hända i din verksamhet?

Vill du veta mer? Kontakta Prithu Banerje på 070-296 18 21 eller maila prithu@crepido.com

Agile Coach | Scrum Master | Projektledning | Business Analyst

Experience

En lösning är aldrig bättre än användarupplevelsen. Användaren är därför vår utgångspunkt i alla projekt, oavsett om det handlar om att digitalisera ett affärskritiskt system för kvalitetsstyrning i produktionen eller öka konverteringen av kunder genom en e-handelslösning. En maskinoperatör inom industrin eller en konsument på den globala marknaden står naturligtvis inför olika situationer men likväl kommer de att bedöma sin lösning baserat på upplevelsen. Våra lösningar ska skapa nyfikenhet och användarvilja samt förutsättningar att effektivisera, utveckla och hela tiden förbättra. Vi utgår från användaren kombinerat med insikt i morgondagens arbetssätt, tack vare digitalisering. Vi skapar helt enkelt lösningar som användaren vill använda.

Vill du veta mer? Kontakta Charlotta Sundqvist på 070-920 02 91 eller maila charlotta.sundqvist@crepido.com

UX | Mobilitet

Vad säger våra kunder?

Vår ledning var mycket imponerad över hur ni fångade vår verksamhet och vår affärsmodell och satte fingret på, och konkretiserade, vissa frågor och tillstånd som vi bara hade anat.

Emerson Sweden AB

Crepido has been a great partner in helping Stena Line solving business critical situations through delivering highly capable experts. Their experience and drive has also been vital for us to take next steps on our digital transformation journey! Thank you Crepido!

Stena Line Scandinavia AB

Vi vet att vi inte hade framme all information och att vår planering var bristfällig, och vi är jättenöjda för trots detta löste ni migreringen på ett fantastiskt sätt.

Västtrafik AB

Vi vill så gärna att ni är på plats hos oss, det ger ett sådant mervärde i vår organisation när ni är här.

Skola 24

Crepido är världens bästa konsulter, det får ni gärna skriva på er hemsida.

Skola 24

Det här upphandlingsunderlaget är bland det bästa vi har läst, vi kan verkligen fokusera på kärnfrågorna istället för att svara på detaljerade krav.

Infor Sweden AB