Välkommen till AW as (un)usual

I Sverige har vi After Work i syfte att träffa varandra och hitta på något roligt tillsammans. Och det här vill vi fortsätta ha – fast nu ONLINE!

HUR UNDRAR NI? Formatet är enkelt. Till varje AW uppmuntrar vi er allesammans att ta med lite mat från din närliggande restaurang, krog eller pizzeria som du gillar och anslut dig sedan på Microsoft Teams. Vi kommer ha en eller ett par talare vid varje tillfälle som pratar om olika ämnen. Alla kan fritt lyssna, ställa frågor och skapa nätverk med t.ex. ta kontakt via LinkedIn efteråt.

VEM KOMMER? Vi från Crepido kommer och vi bjuder in alla som vi tror uppskattar att vara med, och ni som läser detta är mycket välkomna.

VEM ÄR TALAREN? Första talaren är Thomas Andersson. Thomas arbetar som föreläsare, coach, terapeut och är författare till den mycket hyllade boken ”Sårbar man – Vägen till inre styrka”. Thomas kommer vid det här tillfället prata om psykiskt välmående, viktiga saker att tänka på i svåra tider. Ett relevant område att adressera i de tider vi lever i nu.

NÄR? Nu på onsdag den 8/4 kl. 16:30 – 17:30. En fantastisk avslutning innan påskledigheten.

Klicka på länken nedan och låt oss komma igång med vår första av AW online. Välkommen att anmäla dig på https://lnkd.in/gt4btWE