Vi har köpt nya stolar och har plats för dig!

Ja okej, kanske en lite ostig inledning… Men vad vi menar är att vi letar efter fler härliga medarbetare som kan Java.

Vem är du?
Vi ser gärna att du är en person som värderar det sociala i arbetet högt. På Crepido bygger vi ett bolag tillsammans och vi tycker verkligen om att umgås och ha roligt ihop. Glädje och gemenskap är några av våra värderingar som utgör kärnan på för oss. Vi vill också fortsätta att uppfattas som konsulter i världsklass där vi skapar ett långsiktigt värde för våra kunder. Det kräver ett genuint intresse av oss konsulter för kundens verksamhet och människorna bakom.

När det kommer till din tekniska kompetens då?
Istället för långa kravlistor vill vi istället ställa frågan: brinner du för utveckling och har ett stort intresse för Java? Har du mellan 3-5 års erfarenhet eller kanske till och med mer? Är svaret ja på de frågorna är vi intresserade av att träffa dig. Vi har plats till dig som vill ta en ansvarsfull roll hos våra kunder inom:
• Emerging Finance
• Med Tech
• Next Gen Society
• Evolving Industries

Varför söka sig till Crepido?
Crepidos kultur grundar sig på gemenskap, familjärt, bra modeller för stöd och utveckling.
Vi kan erbjuda samma trygghet som storbolagen då vi är anslutna till kollektivavtal men också fördelen med att ha fina förmåner såsom privat sjukförsäkring och generöst friskvårdsbidrag.
Låter det här intressant? Då tycker vi definitivt att du ska ta chansen och söka till oss på Crepido. Vi står inför en spännande framtid och vore glada om du vill hänga med på resan.
Mejla jobb@crepido.com, så bokar vi in ett möte via Microsoft Teams.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

PS. Självklart erbjuder vi våra fantastiska medarbetare bättre stolar än i trä 🙂