Vi söker seniora systemutvecklare

Kom och jobba med Per.
Per är en av våra grymma kollegor som är senior systemutvecklare. Välkommen att bli en del av vårt gäng. Crepido är ett stabilt IT-bolag som funnits sedan 1997. Det som genomsyrar hela organisationen är att vi har en stark gemenskap, bry oss om varandra och har roligt tillsammans.

Låter det här intressant? Då tycker vi definitivt att du ska ta chansen och söka till oss på Crepido. Vi står inför en spännande framtid och vore glada om du vill hänga med på resan.

Till en av våra kunder söker vi seniora och drivna systemutvecklare.
Vår kunds team befinner sig i en intensiv fas med stort fokus på att leverera nästa generations plattform. Som person behöver du ha förmåga att kunna axla många roller och enkelt röra dig mellan allt från designdiskussioner till renodlad utveckling. Teamet består av ett antal medlemmar som tillsammans har förmågan att lösa hela sin uppgift från UX, till utveckling och test.
Teamet jobbar med moderna tekniker och arbetssätt.
Tidigare erfarenhet av transaktionstunga och finansiella system är meriterande men inget krav.

Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av:
C#/ .Net/ .Net-Core
Docker
MSSQL Server eller liknande
RabbitMQ eller liknande
ELK-Stacken eller liknande
GIT
CI/CD
Testautomatisering

Även om just denna tjänst inte passar din profil är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan. Vi söker ständigt efter nya kollegor inom system- och verksamhetsutveckling.
Mejla till hanna.friman@crepido.com alternativt ring Hanna på 0727-485131, så bokar vi in ett möte via Microsoft Teams.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!